Meniu
Contact

Despre LUDO metallum

 

Suntem o companie construita pe principiile realizarii serviciilor si produselor de calitate. Experienta si expertiza noastra  vorbesc de la sine in domeniul in care activam. Suntem entuziasti si pasionati de ceea ce facem. Credem in valorile si principiile morale.

Obiectivele noastre

Protejăm mediul înconjurător prin prevenirea poluării în toate activitățile noastre, indiferent de locația în care activăm. Acordăm o atenție deosebită gestiunii calității.

Îmbunătățim continuu performanțele sistemului de management integrat. Asigurăm competenta necesară angajaților pentru desfășurarea în condiții de securitate și sănătate ocupațională a activității lor.

Calitate

0,1% – remedieri în perioada de graţie

Îmbunătăţire

15% – tehnologii modificate pe timpul execuției lucrărilor pentru conformare la cerințele clienților și standardele de producție.

Performanţă

100% personal calificat și certificat

Siguranţă

0 accidente de muncă. 0 evenimente de poluare a mediului.

Ce spun clienţii noştrii

Lucrăm cu ei din 2015. O echipă muncitoare, cu experiență, care ne-a ajutat să menținem utilajele la capacitate optimă de producție.

S-au conformat regulilor SSM și regulilor de conduită în societatea noastră.

Bria Constantin

Director Mecano-Energetic

Atât la fustă cât și la placaje colaborarea și lucrările executate au fost foarte bune. Am colaborat foarte bine cu Florentina Ion și echipa LUDO metallum la reparația utilajelor 180R1 A și 180 R1C. Calitatea lucrărilor executate de LUDO metallum a fost foarte bună și nu există nemulțumiri legate de colaborare cu dumneavoastră.

Mironel Niţu

Să ne cunoaştem!

Hai să ne cunoaştem

Oricare ar putea să fie provocarea, noi îi putem face față. Pentru a afla mai multe despre planurile și ideile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul alăturat. Îţi vom răspunde în cel mai scurt interval de timp posibil.

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Termenii și Condițiile noastre şi Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.În acest caz ne puteți lasa un email la adresa office@sudori-lacatusi.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0728 45 58 71