Vino sa lucrezi la LUDO metallum!

Pentru ca punem pasiune in ceea ce facem, avem valori si principii, iar experienta noastra se vede in calitatea serviciilor si produselor noastre.

Completeaza si trimite formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Angajarile se fac pe baza de interviu organizat de STAFF EXPERT HR CONSULTING.

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Termenii și Condițiile noastre şi Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.În acest caz ne puteți lasa un email la adresa office@sudori-lacatusi.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0728 455 871

Despre noi...

Suntem o companie construita pe principiile realizarii serviciilor si produselor de calitate. Experienta si expertiza noastra vorbesc de la sine in domeniul in care activam. Suntem entuziasti si pasionati de ceea ce facem. Credem in valorile si principiile morale.

Hai să ne cunoaştem!

Hai să ne cunoaştem

Oricare ar putea să fie provocarea, noi îi putem face față. Pentru a afla mai multe despre planurile și ideile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul alăturat. Îţi vom răspunde în cel mai scurt interval de timp posibil.

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Termenii și Condițiile noastre şi Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.În acest caz ne puteți lasa un email la adresa office@sudori-lacatusi.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0728 45 58 71