Meniu
Contact

Servicii sudură

Vă oferim procedee de sudare durabilă cum ar fi:
Sudură cu aluminiu, Sudură cu argon, Sudură fontă, Sudură mig mag, Sudură cupru, Sudură inox refractar;

Echipa noastră este formată din profesioniști specializați în domeniul sudurii. Aceștia pot executa o serie de proiecte cum ar fi: Reparații utilaje statice, reparații cazane industriale, reparații recipiente sub presiune, reparații utilaje, reparații cuptoare refractare, reparații cisterne, confecții metalice, reparații roți dințate etc. 

Servicii de sudură de la LUDO metallum

Procesul de sudură presupune îmbinarea a două obiecte, de cele mai multe ori din materiale metalice, folosind căldura sau presiunea. Asigurăm servicii  de sudură cu multe avantaje pentru clienţi, ne recomandă vasta experiență în domeniu, garanţia lucrărilor executate la un nivel profesionist, iar la atelierul nostru de sudură veţi găsi întotdeauna preţul corect  pentru servicii de calitate superioară.

Sudura  Aluminiului

 

Sudarea aluminiului este văzută ca fiind ceva dificil, probabil datorită faptului că, necesită un aparat “special” de sudură.
Dificultatea sudării aluminiului o reprezintă defapt oxidul de aluminiu care are un punct de topire mult mai mare decât cel al aluminiului care se află sub acest strat de oxid, este o diferență de aproximativ 1500 de grade C.
Oxidul de aluminiu trebuie înlăturat în timpul procesului de sudare, acest lucru se face utilizându-se un aparat de sudură care generează curent alternativ.

Sudură Fontă

Stiați că, fonta se poate suda atât la rece, cât și la cald?Sudarea fontei la rece presupune preîncălzirea pieselor între 70 – 1000C, iar încalzirea piesei în timpul sudării trebuie să fie cât mai redusă, temperatura între treceri să nu depășească 1500C, încălzirea piesei din fontă se face foarte lin, de regulă cu flacăra de gaze sau în cuptor.

Sudarea fontei la cald se execută cu o preîncălzire a pieselor la o temperatura de 400-600oC, temperatura care se menține pe tot parcursul sudării, urmată de racire lentă pentru a nu se forma structuri dure.

Sudură Cupru

Cuprul are o conductivitate termică foarte ridicată și un coeficient de extindere ridicat. Pentru sudarea prin fuziune sunt necesare nivele ridicate de preîncălzire și căldură.

Cu toate acestea, multe aliaje se vor sparge ușor atunci când sunt sudate în cazul în care prea multă căldură este introdusă în zona de sudură sau dacă sudarea este efectuată cu retinere. Orice aliaje din cupru care conțin plumb nu trebuie sudate.

Reparația roților dințate prin intermediul sudurii

Roțile dințate sunt realizate de obicei din oțeluri medii aliate. Se întâmplă foarte des ca în procesul de folosire al echipamentului, un dinte sau mai mulți să se rupă, încât angrenajul afectat (roata cu dinți) să nu mai funcționeze .
Prin procedeul de sudare, putem reconstrui unul sau mai mulți dinți ai unei roți dințate care, astfel la final acesta să se comporte similar cu ceilalți.

Sudura cu Argon

Gazul pur, inert, cum ar fi argonul sau heliul este utilizat la sudarea materialelor neferoase, la sudarea oțelurilor aceste gaze nu ar asigura o pătrundere suficientă (cazul argonului) sau cauzează instabilitatea arcului electric și favorizeaza formarea stropilor (cazul heliului).

Ca urmare, argonul și heliul se folosesc adesea în combinație cu proporții de 75%25% până la 90%10%.

Amestecurile dintre trei sau mai multe gaze este de asemenea folosit pentru îmbunătățirea calității îmbinării sudate.

Debitul de gaz dorit se calculează în funcție de geometria rostului, viteza de sudare, curentul de sudare, tipul gazului și modul de transfer al metalului.

Sudura MIG MAG

În cazul proceselor de sudare MIG/MAG electrodul folosit este așa-numita sârma de sudură. Aceasta este împinsă în baie de către un sistem de avans.
Acest lucru se realizează prin intermediul gazului protector.

Acest gaz poate fi de două tipuri MIG (Metal Inert Gas) sau MAG (Metal Active Gas).

Gazele inerte, de exemplu Argonul sau Heliul, se folosesc la sudarea aliajelor de cupru, de aluminiu sau cu magneziu. Gazele active se folosesc la sudarea oțelurilor obișnuite, de construcții.

Sudură Inox Refractar

Sudarea inoxului (reprezintă un oțel înalt aliat, elementele de aliere prezente în procentaj mare fiind nichelul și cromul) se face cu curent continuu, polaritare inversă, curent pulsat sau nu, cu material de adaos sau fără.

Avem o vastă experiență în sudura inoxului refractar și oferim garanție pentru fiecare grad celsius necesar aplicat inoxului. Tot ceea ce aveți de făcut este să luați legătura cu noi.

Luați legătura cu noi!

Îți venim în ajutor indiferent de proiectul sau provocarea pe care o ai de realizat. Pentru acest lucru vă rugăm să completați formularul alăturat. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

 

0244 70 17 21

 

0728 45 58 71

 

office(at)sudori-lacatusi.ro

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Termenii și Condițiile noastre şi Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.În acest caz ne puteți lasa un email la adresa office@sudori-lacatusi.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0728 45 58 71

 

Hai să ne cunoaştem

Oricare ar putea să fie provocarea, noi îi putem face față. Pentru a afla mai multe despre planurile și ideile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul alăturat. Îţi vom răspunde în cel mai scurt interval de timp posibil.

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Termenii și Condițiile noastre şi Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.În acest caz ne puteți lasa un email la adresa office@sudori-lacatusi.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0728 45 58 71