Meniu
Contact

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Utilizarea in continuare a acestui website este echivalenta cu o confirmare explicita a acceptarii tuturor prevederilor acestui document.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web sudori-lacatusi.ro si a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Acest website reprezinta firma LUDO METALLUM S.R.L., compania avand sediul la adresa  Comuna Tomșani, Sat Loloiasca, Nr.78, Județul Prahova.

DESCRIEREA SERVICIILOR

sudori-lacatusi.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

sudori-lacatusi.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

sudori-lacatusi.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit. sudori-lacatusi.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

sudori-lacatusi.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

sudori-lacatusi.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest website o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest website sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

sudori-lacatusi.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

sudori-lacatusi.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Hai să ne cunoaştem

Oricare ar putea să fie provocarea, noi îi putem face față. Pentru a afla mai multe despre planurile și ideile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul alăturat. Îţi vom răspunde în cel mai scurt interval de timp posibil.

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Termenii și Condițiile noastre şi Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.În acest caz ne puteți lasa un email la adresa office@sudori-lacatusi.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0728 45 58 71